ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ

Σε 2 ώρες ξενάγησης, θα δείτε τι κάνει μία μέλισσα κατά την διάρκεια της ζωής της και τι ένας μελισσοκόμος κατά την διάρκεια μίας ημέρας.

 

ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΟ
Θα παρατηρήσετε την ζωή του μελισσιού μέσα από την γυάλινη κυψέλη. Αφού φορέσετε μελισσοκομική φόρμα – διατίθεται από εμάς -, θα επιθεωρήσουμε μαζί μελίσσια, όπου θα γνωρίσετε πως οι μέλισσες ζουν και εργάζονται μέσα στην κυψέλη, θα δείτε την κηρήθρα, τον γόνο και ίσως την Μάνα Βασίλισσα.
ΣΤΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ
Ανάλογα με την εποχή και την παραγωγικότητα των κυψελών μπορείτε να παρακολουθήσετε την συλλογή βασιλικού πολτού, γύρης, πρόπολης ή και να βοηθήσετε να τρυγήσουμε και να δοκιμάσουμε φρέσκο μέλι. Επίσης θα γνωρίσετε τα υψηλής ποιότητας και τεράστιας θρεπτικής αξίας παραγόμενα βιολογικά μελισσοκομικά προϊόντα μας.
ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Στο τραπέζι, πριν το τέλος της επίσκεψης, κερνάμε Χυμό, Τσάι με Βότανα, Καφέ, Κρασί, Τσίπουρο ή Ρακόμελο , Παστέλι, Χαλβά και Μυζηθροπιτάκια – όλα με Μέλι.


 

Οι επισκέψεις πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Τρίτης & Πέμπτης, από 1/5 έως 30/9, σε γκρουπ 2-8 ατόμων, διαρκούν 2 ώρες περίπου και κανονίζονται αποκλειστικά με ραντεβού. Τιμή ανά άτομο : € 16.00 Παιδιά: (5-14) € 10.00 

Comments are closed.