ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μέλι - Η τροφή των Θεών

Φυσική και υγιεινή τροφή με σπουδαία θρεπτική αξία.

Διαθέτουμε δύο είδη μελιού σε συσκευασίες 125, 250, 500 και 1000 gr.
Έλατο : Εξαιρετικό μελίτωμα από τον έλατο και τα αγριοβότανα του Αίνου, χρώματος κοκκινωπού, αρκετά παχύρρευστο. Πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες και αμινοξέα, με λιγότερες θερμίδες.
Θυμάρι : Το φημισμένο Θυμαρίσιο μέλι της Κεφαλονιάς. Έντονα αρωματικό, εξαιρετικά ευχάριστο στην γεύση.

Bασιλικός Πολτός - Του Πουλιού το Γάλα

Μύθος ή Πραγματικότητα ?

Στον Βασιλικό πολτό βρίσκεται ο καθοριστικός παράγοντας που μετατρέπει την μέλισσα από εργάτρια σε βασίλισσα. Βοηθά άτομα που πάσχουν από γενική εξάντληση. Στις γυναίκες βοηθά στην γαλακτοπαραγωγή μετά την γέννα. Ενισχύει την δυναμικότητα του οργανισμού και την αντοχή του στις αρρώστιες.
Διατίθεται φρέσκος σε βαζάκι των 10 gr. για αγωγή 30-40 ημερών

Γύρη - Το Σπέρμα της Φύσης

Η πλουσιότερη σε πρωτεΐνες φυτική τροφή .

Περιέχει βιολογικά ενεργές ουσίες που επηρεάζουν θετικά τον μεταβολισμό, ελέγχουν την όρεξη και την απόθεση λίπους. Βελτιώνει την θεραπευτική αγωγή στην προστατίτιδα.
Διατίθεται σε συσκευασίες των 110, 230 και 460 γραμ.
Μια κουταλιά της σούπας γύρη καλύπτει τις ημερήσιες ανάγκες μας σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

Πρόπολη – Το Θαύμα των Μελισσών

Το αντισηπτικό των μελισσών, στην υπηρεσία του ανθρώπου.

Με έντονη αντιβακτηριακή, αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση. Πλούσια σε φλαβόνες και φλαβονόλες. Για αντιμετώπιση του έλκους και προβλημάτων της στοματικής κοιλότητας.Αλοιφή : Πρόπολη – ελαιόλαδο – βάλσαμο. Χρήση δερματική. Διάλυμα : Πρόπολη 30% σε αλκοόλ 70%. 15-20 σταγόνες σε 20 ml νερό για την στοματική κοιλότητα και το πεπτικό.

Σημείωση : Λόγω αστάθειας της ούτως η άλλως μικρής παραγωγής και για φυσικούς συνήθως λόγους, κάθε προϊόν μας δεν είναι πάντοτε διαθέσιμο στην διάρκεια του έτους. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Comments are closed.