Βιολογικό Θυμαρίσιο Μέλι Κεφαλονιάς

Στην Κεφαλονιά το θυμάρι - όπως και στα περισσότερα νησιά της Ελλάδας - έχει τις καταλληλότερες συνθήκες νεκταροέκκρισης.Τρυγάμε συνήθως τέλη Ιούλη και είναι η πιο σταθερή μας ανθοφορία. Αν δεν δώσει το θυμάρι συνήθως είναι κακή χρονιά για μέλι. Τα μελίσσια για θυμάρι πάνε στις περιοχές Δειλινάτα - Μονοδένδρι - Φάλαρη.

30 Χρόνια Βιολογικής Μελισσοκομίας

Ασχολούμαστε με τις μέλισσες από το 1988. Τώρα, οικογενειακά πια, έχουμε τα μελίσσια μας στην Κεφαλονιά . Ασκούμε νομαδική μελισσοκομία μέσα στο νησί, με βασικές μεταφορές των μελισσιών μας στον Έλατο, στο Θυμάρι , στο Ρείκι και στην Κουμαριά.

Από την κυψέλη στο σπίτι σας

Τα μελισσοκομικά προϊόντα που διαθέτουμε είναι ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ και ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Είναι πιστοποιημένα από την ΒΙΟ ΕΛΛΑΣ , και στην διαδικασία παραγωγής και συσκευασίας τηρούνται τα πρότυπα HACCP ΕΛΟΤ 1416 & ISO 9001:2000.

Βιολογικό Μέλι Έλατου

Στην Κεφαλονιά, στο Μεγάλο - Μαύρο Βουνό, υπάρχει ο Εθνικός Δρυμός του Αίνου, με το μοναδικό αμιγές δάσος Κεφαλληνιακής Ελάτης (Abies Cephalonica) στην Ελλάδα. Από αυτόν τον Έλατο, κάποιες χρονιές - περίπου μία στις πέντε όπως λένε και οι πιο παλιοί

Σεμινάρια Βιολογικης Μελισσοκομίας

Απολαύστε τις διακοπές σας στην πανέμορφη Κεφαλονιά και ταυτόχρονα μάθετε πως να παράγετε το δικό σας Βιολογικό μέλι. Γνωρίστε την μέλισσα και την υπέροχη κοινωνία της. Μάθετε πως να φροντίζετε τα δικά σας μελισσάκια ή προετοιμαστείτε για να τα αποκτήσετε. Προσθέστε στην ζωή σας μια υπέροχη ασχολία, με προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας και πιθανό οικονομικό όφελος.

Επισκέψιμο Μελισσοκομείο

Επισκέψιμο Μελισσοκομείο
Σε 2 - 3 ώρες ξενάγησης, θα δείτε τι κάνει μία μέλισσα κατά την διάρκεια της ζωής της και τι ένας μελισσοκόμος κατά την διάρκεια μίας ημέρας. Φυσικά, όταν ο καιρός το επιτρέπει !

Βιολογικά Προϊόντα

Βιολογικά Προϊόντα
Πάνω απ' όλα όμως, τα παράγουμε με αγάπη και σεβασμό στην μέλισσα και έχουν την δικιά μας πιστοποίηση και εγγύηση. Τα παράγουμε για μας, τους φίλους μας και ανθρώπους που είναι καλύτεροι από εμάς. Θέλουμε να τα εμπορευόμαστε και να ζούμε, αλλά θέλουμε όσοι τα "ψωνίζουν" να είναι ευχαριστημένοι. Για αυτό και τα προϊόντα μας διατίθενται με εγγύηση ολικής ευχαρίστησης.

Χωρίς Φάρμακα

Χωρίς Φάρμακα
THERMOVAR : Αντιμετώπιση του Varroa Destructor με χρήση υψηλών θερμοκρασιών Το άκαρι βαρρόα (Varroa destructor) είναι ο κυριότερος εχθρός των μελισσών. Για την αντιμετώπιση του χρησιμοποιούνται :