Επισκέψιμο

Επισκεφθείτε το Βιολογικό Μελισσοκομείο μας - Μόνο με ραντεβού! Παρακαλώ επικοινωνήστε πριν !

Σε 2 - 3 ώρες ξενάγησης, θα δείτε τι κάνει μία μέλισσα κατά την διάρκεια της ζωής της και τι ένας μελισσοκόμος κατά την διάρκεια μίας ημέρας. Φυσικά, όταν ο καιρός το επιτρέπει !

ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΗΠΟ
Θα παρατηρήσετε την ζωή του μελισσιού μέσα από την γυάλινη κυψέλη. Αφού φορέσετε μελισσοκομική φόρμα – διατίθεται από εμάς -, θα επιθεωρήσουμε μαζί μελίσσια, όπου θα γνωρίσετε πως οι μέλισσες ζουν και εργάζονται μέσα στην κυψέλη, θα δείτε την κηρήθρα, τον γόνο και ίσως την Μάνα Βασίλισσα.
ΣΤΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ
Ανάλογα με την εποχή και την παραγωγικότητα των κυψελών μπορείτε να παρακολουθήσετε την συλλογή βασιλικού πολτού, γύρης, πρόπολης ή και να βοηθήσετε να τρυγήσουμε και να δοκιμάσουμε φρέσκο μέλι. Επίσης θα γνωρίσετε τα υψηλής ποιότητας και τεράστιας θρεπτικής αξίας παραγόμενα βιολογικά μελισσοκομικά προϊόντα μας.
ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Στο τραπέζι, πριν το τέλος της επίσκεψης, γευόμαστε τα προϊόντα της μέλισσας και κερνάμε Σπιτικό Χυμό, Τσάι με Βότανα, Καφέ, Κρασί ντόπιο,  Τυροπιτάκι, Παστέλι, και Καρυδόπιτα.

Οι επισκέψεις πραγματοποιούνται καθημερινά, από 1/4 έως 31/10, σε γκρουπ 2-8 ατόμων, διαρκούν 2 -3  ώρες περίπου και κανονίζονται αποκλειστικά με ραντεβού. Τιμή ανά άτομο : € 30.00 Παιδιά: (10-14 χρονών) € 18.00 ( Δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ )

Τα σχόλια είναι κλειστά.