Βιολογικό Θυμαρίσιο Μέλι Κεφαλονιάς
Το πιο φημισμένο είδος μελιού, και ίσως όχι άδικα. Έντονα αρωματικό, εξαιρετικά ευχάριστο στην γεύση - κάποιες χρονιές "καίει" από την γλύκα, με λαμπερή εμφάνιση, όχι ιδιαίτερα παχύρευστο και με διάστημα κρυστάλλωσης 6-18 μήνες. Στην Κεφαλονιά το θυμάρι - όπως και στα περισσότερα νησιά της Ελλάδας - έχει τις καταλληλότερες συνθήκες νεκταροέκκρισης.Τρυγάμε συνήθως τέλη Ιούλη και είναι η πιο σταθερή μας ανθοφορία. Αν δεν δώσει το θυμάρι συνήθως είναι κακή χρονιά για μέλι. Τα μελίσσια για θυμάρι πάνε στις περιοχές Δειλινάτα - Μονοδένδρι - Φάλαρη.
- Έντονα Αρωματικό
- Αρκετά Ρευστό
- Ph 4.8 – 5.1
- Υγρασία : < 22,0%
- Χρώμα: Ανοιχτόχρωμο
- Γεύση: Ιδιαίτερα Γλυκό
- Περιεκτικότητα Γλυκόζης : 31-33%
- Πιθανή Κρυστάλλωση Σε 6-18 Μήνες Μετά Την Παραγωγή Του
Συνθήκες Αποθήκευσης Και Διανομής: Ξηρό και σκοτεινό μέρος χωρίς οσμές και μεταβολές σε θερμοκρασία
Διατίθεται σε βάζα των 135, 290, 430, 780, 960 gr. Ειδικές συσκευασίες κατά παραγγελία.
Εγγυόμαστε ότι το Βιολογικό Θυμαρίσιο μέλι μας
- Συλλέχθηκε από τις μέλισσες σε περιοχές χωρίς περιβαλλοντική επιβάρυνση και χωρίς ανθρώπινες παρεμβάσεις
- Τοποθετήθηκε σε νεόκτιστες κηρήθρες
- Τρυγήθηκε ώριμο από την κυψέλη, με σεβασμό στις μέλισσες
- Φιλτραρίστηκε και καθάρισε φυσικά, χωρίς να θερμανθεί
- Συσκευάστηκε με καθαριότητα στο κατάλληλο δοχείο
- Διατηρήθηκε σε συνθήκες που προστατεύουν την ποιότητά του
- Δεν αναμίχθηκε με οιανδήποτε ξένη ουσία
- Δεν περιέχει υπολείμματα μελισσοκομικών η άλλων φαρμάκων
- Είναι Κεφαλονίτικο